NORMES DEL CENTRE

Reserves:
És recomanable realitzar les reserves de centre amb antelació. Els tractaments poden ser adquirits individualment, en packs o en targetes regal.A el cas de xecs regal de Kainis rituals o d’empreses col·laboradores hauràs donar-nos els codis identificatius de la teva pak en el moment de realitzar la reserva.

Per a garantir l’assistència al centre, en reserves en parella, reserves de serveis múltiples, i reserves de divendres i dissabtes se sol·licita un pagament a compte del 25% del cost del servei. En cas de no poder assistir a la cita programada, aquest import serà retornat en cancel·lacions amb un mínim de prèvies a 24 hores, o amb un justificant mèdic.

Puntualitat:

Si vas ha realitzar-te un tractament, arriba a l’almenys 10 minuts abans de la teva cita. Això et permitará omplir la teva fitxa de client, informació mèdica i de contacte.

Arribar amb antelació també et permetrà preparar-te per el teu tractament, relaxar-te i gaudir de les instal·lacions.

Bonus i targetes regal:

Si ets posseïdor d’un bo o targeta regal de Kainis rituals, és fonamental presentar la targeta regal al centre com a manera de pagament de l’tractament.

Si el teu xec regal  està caducat, no serà possible percebre el servei. És fonamental per al correcte funcionament de centre que els Xecs Regal es consumeixin dins el termini establert, ja que els torns de treball anuals es planegen en funció de les vendes de Xecs Regal, per poder donar servei a tots els clients.

La data de caducitat dels Xecs Regal es podrà ampliar durant 365 dies més abonant una ampliació de l’25% de el cost de l’servei.

En cas de pèrdua o de robatori, la targeta no tindrà validesa.

Els xecs regal no podran ser canviats per diners, espècies o qualsevol altre mètode de pagament. No és possible la devolució del pagament del xec.

Si un client no pot acudir al nostre centre durant la vigència del seu xec per motius de salut, o altres motius degudament justificats, el xec s’allargarà durant un 45 dies més a partir de la data en al qual pugui acudir al nostre centre, sempre que presenti la documentació que justifiqui la causa.

Edat requerida:

Els menors són acceptats en el centre sempre que es compti amb el consentiment dels pares.

Condicions de salut:

Si us plau, avisa’ns de la teva condició de salut, al·lèrgies o lesions que puguin afectar el tractament quan facis la teva reserva. Kainis rituals no serà responsable dels accidents o lesions sofertes pel client amb anterioritat a l’tractament.

Embaràs:

Tenim tractaments especials per a les futures mares. Si us plau, informa el centre del teu estat i deixa que et aconsellem sobre les teràpies més aconsellables durant aquest moment especial.

¿Es pot parlar?

Recomanem donar-li a conèixer a l’terapeuta les teves preferències en el tractament, les zones de el cos que requereixen més atenció, o si la temperatura de la sala o el volum de la música són els adequats.

Per gaudir d’el tractament en plenitud és preferible no mantenir una conversa amb el terapeuta per a una major relaxació.

Telèfon mòbil:

L’ambient de centre està creat per reduir l’estrès, per això silencia el teu mòbil abans d’entrar al centre. Recorda que estàs fent una cosa molt beneficiós per a la ment i el cos.

Que roba portar:

El centre et proporciona tovalloles, roba i roba interior d’un sol ús durant la teva estada. Alguns tractaments poden realitzar-se total o parcialment vestit, però altres han de ser rebuts únicament amb roba interior. Els terapeutes estan preparats professionalment per tractar el cos, però algunes zones de el cos no són objecte de tractament.

Compres al centre:

Per continuar l’experiència de benestar a casa, tots els productes utilitzats en els tractaments de Kainis rituals estan disponibles al nostre centre.

Política de devolució:

No s’admeten devolucions en els bons o targetes regal de Kainis rituals, però si que es podran canviar per un altre tractament d’igual o menor import.

Els productes sense obrir poden ser canviats en els quinze dies posteriors a la compra. En cap cas es retornarà els diners en efectiu.

Reserves en sala conjunta:

Per a reserves de sala conjunta serà necessari:

Reservar amb antelació el tractament en parella, que el tractament contractat sigui tingui una durada mínima de 45 minuts en reserves directes en el centre o amb Targetes Kainis rituals.

Que el tractament tingui una durada mínima de 60 minuts en Xecs regal de companyies externes.

Per a reserves de temps interiors, serà possible la realització de l’servei en sala conjunta sempre que la sala conjunta estigui disponible.

Política de cancel·lació:

Com el tractament que has seleccionat està especialemente reservat per a tu, anul·la, al menys amb vint hores d’antelació.

Les reserves es podran donar per anul·lades si arribes més de 15 minuts tard a la teva cita sense haver avisat prèviament a la recepció de centre i aquesta et d’una conformitat.

En el cas de bons i xecs regal de centre i d’empreses col·laboradores, aquests es donaran per consumits si es cancel·la o modifica la reserva fora del termini establert. En el cas de retards el temps es resta de l’tractament.

Maneres de pagament:

Kainis rituals accepta els pagaments en efectiu i la majoria de les targetes de crèdit.

Objectes perduts:

El centre no es fa responsable de qualsevol objecte perdut o sostret a les seves instal·lacions.

Dret d’admissió:

Kainis rituals es reserva el Dret d’Admissió a tota persona que infringeixi els drets fonamentals dels treballadors i / o clients de centre. Així com aquelles persones que manifestin actituds violentes o agressives.

Kainis rituals és un centre de serveis únicament dedicat a la cura, la bellesa i la salut dels seus clients. Amb la qual cosa es reserva el Dret d’Admissió a tot client que mostri actituds de caràcter sexual cap als treballadors de centre.

Política de protecció de dades

En compliment al que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal.
Kainis rituals l’informa que les seves dades personals contingudes en aquestes condicions generals seran incorporades a un fitxer (el responsable i titular del qual és Ana Chamorro Rodríguez) per a les finalitats comercials i operatives de promoció o informació de qualsevol tema relacionat amb Kainis rituals. L’acceptació d’aquestes condicions generals implica el seu consentiment per dur a terme aquest tractament i per a ús amb aquestes finalitats.©Copyright Kainis rituals 2016  –  Aviso Legal – Política de Cookies

Diseño y creación de Ana Chamorro

©Copyright Kainis rituals 2016  –  Aviso Legal – Política de Cookies

Diseño y creación de Ana Chamorro

Open chat